0700 16 7 16 на цената на градски разговор

Защита на личните данни

Политика

Настоящата политика за защита на личните данни може да бъде променяна по всяко време, като промените влизат в сила веднага след публикуването им в раздел Политика за лични данни. Потребителите трябва периодично да следят информацията в този раздел и да се осведомяват за настъпилите промени. След като промените влязат в сила и Потребителят продължи да използва тази Интернет страница, то той се съгласява безусловно с тях и приема всички условия по изменението на Политиката за защита на личните данни.

Как използваме личните ви данни

Данните, които събираме за нашите потребители са два вида:

  • лични данни – информацията, която идентифицира лицето, регистрирало се като Потребител;
  • нелични данни – информация, която не идентифицира лицето.

Личните данни идентифицират лицето и го определят като Потребител, т.е. това са лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни. Лицето, което се регистрира като Потребител, се ангажира с определени дейности в нашия уеб сайт. Това са: създаване на профил, поръчване на продукт или услуга, публикуване на информация в дискусионни форуми, участие в томбола, попълване на анкета, изпращане на информация при обратна връзка, запитване относно нашите продукти и услуги. В зависимост от дейността, която лицето иска да използва, ние бихме изискали данни, част, от които са задължителни, а друга – доброволни. Ако лицето откаже да предостави задължителните данни, то дейността, която иска да използва, няма да му бъде предоставена. При регистрация Потребителят изрично се съгласява, че Chernevclima.bg има право да събира, използва и обработва предоставената от него информация. Това е информация, чрез която лицето може да бъде идентифицирано – име, фамилия, пол, дата на раждане и всяка друга информация, която лицето предостави доброволно при регистрация по чл. 7. Информацията включва и всякаква друга информация, която не идентифицира лицето, но е предоставена доброволно от него, с цел участие в томболи, анкети, въпросници и други.

 

Неличните данни са информация, която не може да се използва за идентифициране на определен Потребител. Това е информация, която включва URL адреса, който сте посетили преди нашата страница, URL адреса на страницата, която посетите след нашата, браузъра, който използвате, IP адреса. Този вид информация може да се използва от нас, нашите доставчици на услуги или нашите рекламодатели за отстраняване на проблеми, анализиране на тенденции, администриране на уеб страници, събиране на демографска информация, чрез използването на електронни инструменти като бисквитки и други.

Разкриване на личните данни

Ние се ангажираме да не споделяме Вашите лични данни с трети лица, освен в случаите, изброени по-долу:

  • Chernevclima.bg може да сподели Вашите данни в случай на сделка по прехвърляне. Всеки бизнес се разраства и може да се слее или влее в друго дружество. Така дружеството приемник ще се сдобие с информацията, която имаме за Вас, но тя ще продължи да бъде обект на защита.
  •  Chernevclima.bg  може да използва Вашите лични данни при нужда от собствена или на други лица защита. По наше решение или ако се изисква от закона, че разкриването на Вашите лични данни е необходимо с цел защитата на нашите права или съобразно съдебно производство, и/или каквото и да е друго юридечско действие, свързано с Chernevclima.bg.

Сигурност на информацията

За Chernevclima.bg сигурността на информацията е от първостепенно значение и затова вземаме необходимите мерки за предпазване на личните Ви данни. Достъп до нашата страница за лицата от тип Потребител е чрез потребителско име и парола. Вашата парола е криптирана и Ви препоръчваме да не я разгласявате. Личните Ви данни се съхраняват на защитен сървър, достъпът, до които е силно ограничен. За част от данните се използва Secure Socket Layer (SSL) криптиране. Това е тази част от данните, която е свързана с информацията за кредитни карти и други начини за онлайн разплащане.

Длъжни сме да Ви предупредим, че в Интернет няма 100% защитеност и никой не може да я гарантира. Chernevclima.bg отговорно съхранява и се грижи за защитата на информацията, предоставена от Потребителя, получена при предоставяне на услугите, предмет на настоящите Условия за използване , но не носим отговорност за действията на трети лица, които биха предизвикали зложелателни действия, непреодолима сила, случайно събитие или друг тип форсмажорно обстоятелство, възникнало не по наша вина.

Защита лични данни

559 total views, 2 views today

Translate »