Вентилация - Чернев Клима
0700 16 7 16 на цената на градски разговор

Вентилация

Виж 24/48/Всички

Качествената вентилация има огромно значение за поддържането на благоприятен микроклимат в помещенията. Липсата на достатъчно количество чист въздух е основен причинител на редица здравословни проблеми като главоболие, алергии, дихателни заболявания, отпадналост и други. Други често срещани последствия са появата на мухъл, влага и плесени.

За подобряването на качеството на въздуха, който дишаме на закрити пространства, се грижат уреди като въздухопречиствателите и водните охладители.

Въздухоочистителите Daikin за надеждни, с компактни размери и са подходящи за ползване както в дома, така и в офиса. Пречистват въздуха от бактерии, вируси и неприятни миризми. Предлагат екстри като безшумен режим, режим Турбо и други.

Водните охладители Master са предназначени за ползване в големи помещения като заведения, автосервизи, складове, халета и други. MASTER BCF-230 е предназначен за външен монтаж и може да обработва до 18 000 m³ въздух на час. Предлагат се и компактни решения, като MASTER CCX2.5, който е удобен за пренасяне с помощта дръжки и колелца.

За запитвания и поръчки ни потърсете на 0700 16 7 16

©2018 - климатици и климатична техника Chernevclima

Translate »