Системи - Чернев Клима
0700 16 7 16 на цената на градски разговор

Системи

При нас ще откриете всичко необходимо за изграждането на различни ОВК системи.

Вентилационни решетки – предлагаме разнообразие от различни модели и варианти на решетки за вентилационни системи. Предлагат се в широка гама от размери, видове и начин на монтаж – неподвижни жалузийни решетки, таванни и стенни вентилационни решетки.

Димоотводни коминни системи – подбрали сме всичко необходимо за изграждане на пълноценна димоотводна инсталация – димоходни тръби, тройници, колена, муфи, скоби, шапки за комин и още. Колената, димоходните тръби и тройниците се предлагат и в двустенен вариант, при който външния слой не се нагрява до висока температура и липсва опасност от изгаряне или щети по околни предмети.

Слънчеви колектори – плоски и тръбни слънчеви колектори, също както и готови пакети, с всички необходими елементи за изграждане на висококачествена соларна инсталация.

Термопомпени системи – ще откриете термопомпи с вграден бойлер, сплит системи и моноблок. Термопомпените системи са сред най-модерните, високотехнолигични и ефективни съвременни решения за климатизация.

Вентилация – като производител на тройници, колена, редуктори, въздуховоди, тапи, седлови отклонения и други, можем да Ви предложим продукти със стандартни размери или да изработим елементи по поръчка и зададени от Вас размери. Високотехнологичната ни производствена база позволява строг контрол и мониторинг на произведената от нас продукция.

Централна климатизация – подбрали сме различни външни тела за VRF/VRV системи. Избрахме да работим с водещите производители и световни лидери в сферата като LG и Fuji.

За консултация, заявки или въпроси Ви очакваме на 0700 16 7 16

©2018 - климатици и климатична техника Chernevclima

Translate »