0700 16 7 16 на цената на градски разговор

DAIKIN FVXS25F Professional

 • daikin-fvxs

Цена: От: 2,031лв.

Отзиви

Все още няма коментари. Искате ли да оставете Коментар?

Нужда от помощ? Контакти

Категории: , , , .

Етикет: .

Сподели

Описание

DAIKIN FVXS25F Professional

Подовият модел FVXS-F е поредният отличен климатик, представен от световния лидер – японската компания Daikin. Благодарение на новия плосък лицев панел, климатикът ще се впише идеално в интериора на вашия дом. Голямо предимство е, че топлата струя се разлива равномерно по пода и помещението се затопля много по-добре. Топлият въздух е по-лек от студения. Той се покачва равномерно нагоре и по този начин осигурява равномерно затопляне на помещението. Датчикът за температура е разположен близо до пода и отчита много по-точно, което позволява и бързото достигане на зададената температура.Климатикът е изключително тих и това позволява монтирането му в спални помещения и детски стаи. Специалният нощен режим гарантира спокойния Ви сън, а затоплящата му струя е насочена надолу, за да не духа директно във Вас докато спите и така да наруши вашето спокойствие.FVXS-F е снабден със специален филтър за пречистване на въздуха, който, освен че улавя частиците прах, се справя ефективно с лошите миризми и бактериите разнасяни чрез въздуха.

Daikin FVXS-F е от онези климатици, които работят безпроблемно дори и при много ниски температури. Инверторното управление позволява бързо достигане на температурните параметри, зададени от потребителите, като е предоставена и възможност за работа на климатика при изключително ниски отрицателни температури на околната среда.

Други функции:

 • Седмичен таймер, който позволява седмично програмиране на уреда
 • Филтър от титанов апатит за фотокаталитично пречистване на въздуха абсорбира микроскопичните частици,разгражда миризмите и дори предотвратява действието на вируси и бактерии
 • Режим за повишена мощност
 • Енергоспестяващ ECONO режим
 • Нощен режим
 • 5 степени на скоростта на въздуха
 • Автоматична диагностика
 • Програма за намаляване на влажността
 • Функцията Защита от екстремни температури (Freeze-Up защита. Peak-Cut Control) елиминира образуването на слана по вътрешен топлообменник.
 • Антикорозионно покритие на ламелите на топлообменника на външното тяло

Технически характеристики

МАРКА:DAIKIN
МОДЕЛ:FVXS25F
ИНВЕРТОРЕН:ДА
BTU:9 000 BTU
ОХЛАДИТЕЛНА МОЩНОСТ:1.30-2.50-3.00 kW
ОТОПЛИТЕЛНА МОЩНОСТ:1.30-3.40-4.50 kW
КОНСУМИРАНА ЕЛ.МОЩНОСТ ОХЛАЖДАНЕ:0.30-0.57-0.95 kW
КОНСУМИРАНА ЕЛ.МОЩНОСТ ОТОПЛЕНИЕ:0.29-0.79-1.39 kW
SCOP:4.38
SEER:4.71
COP- КОЕФ. НА ТРАНСФ. ОТОПЛЕНИЕ:4.30
EER- КОЕФ. НА ТРАНСФ. ОХЛАЖДАНЕ:4.39
НИВО НА ШУМ ВЪТРЕШНО ТЯЛО:23 dB
НИВО НА ШУМ ВЪНШНО ТЯЛО:43 dB
АНТИБАКТЕРИАЛЕН ФИЛТЪР:ДА
АВТОМАТИЧЕН РЕСТАРТ:ДА
ДЕБИТ НА ВЪЗДУХА:552 m3/h
ТИП ФРЕОН:R410A
РАЗМЕРИ НА ВЪТРЕШНО ТЯЛО:600x700x210 mm
РАЗМЕРИ НА ВЪНШНО ТЯЛО:550x828x285 mm
ТЕГЛО НА ВЪТРЕШНО ТЯЛО:14 Kg
ТЕГЛО НА ВЪНШНО ТЯЛО:34 Kg
ЕНЕРГИЕН КЛАС ОХЛАЖДАНЕ:B
ЕНЕРГИЕН КЛАС ОТОПЛЕНИЕ:A+
ТЕМПЕРАТУРЕН ДИАПАЗОН НА РАБОТА ОТОПЛЕНИЕ:-15 ~ +20 °C
ТЕМПЕРАТУРЕН ДИАПАЗОН НА РАБОТА ОХЛАЖДАНЕ:-15 ~ +46 °C
ПОДХОДЯЩ ЗА ПОМЕЩЕНИЯ ДО:20 кв.м.
ГАРАНЦИЯ:3 г.

Инверторна технология - Daikin Безшумна работа на вътрешното тяло - Daikin: Тихият режим на вътрешното тяло се характеризира с двойно намаляване на шума, което е особено важно по време на сън. Икономичност - Daikin Енергоспестяваща технология, която намалява консумацията на енергия, като поддържа комфортен микроклимат и осигурява възможност за бърз преход към желаната температура. 24 часов програмируем таймер - Daikin: 24-часов програмируем таймер за включване и изключване на климатика Нощен режим - Daikin Функцията нощен режим (Night Set Mode) осигурява ниски нива на шум и икономия на енергия. Режим с повишена мощност - Daikin Режимът с повишена мощност осигурява работа на висока производителност с цел бърза климатизация на помещението до желаната температура, след което се връща към нормална работа. Свалящ се, миещ преден панел - Daikin Свалящият се преден панел дава възможност за бързо и лесно почистване, като така се елиминира възможността за повишаване на шумовите нива. Самодиагностика - Daikin Функцията за самодиагностика е предназначена за бързо откриване на грешки в системата, като така се намалява времето за тяхното отстраняване. Топъл старт - Daikin Топлият старт не допуска навлизането на студен въздух в помещението при стартиране на работа в режим отопление. Автоматичен рестарт - Daikin Автоматичният рестарт при спиране на електрическото захранване възстановява работата на зададените преди това настройки, като гарантира надеждността и безопасността на климатика. Автоматичен режим - Daikin Автоматичният избор на режим позволява автоматично преминаването от един режим в друг- отопление/охлаждане, в зависимост от стайната температура Антикорозионна защита - Daikin Антикорозионната защита на външното тяло го предпазва от повреди, свързани с атмосферните условия.

635 total views, 2 views today

Translate »