DAIKIN FVXS25F Professional инверторен климатик |ЧерневКлима
0700 16 7 16 на цената на градски разговор

DAIKIN FVXS25F Professional

 • daikin-fvxs

Цена: 2 031,00лв.

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 189.56 лв. на месец

Отзиви

Все още няма коментари. Искате ли да оставете Коментар?

Имате нужда от помощ? Свържете се с нас

Сподели

Описание

DAIKIN FVXS25F Professional

Подовият модел FVXS-F е поредният отличен климатик, представен от световния лидер – японската компания Daikin. Благодарение на новия плосък лицев панел, климатикът ще се впише идеално в интериора на вашия дом. Голямо предимство е, че топлата струя се разлива равномерно по пода и помещението се затопля много по-добре. Топлият въздух е по-лек от студения. Той се покачва равномерно нагоре и по този начин осигурява равномерно затопляне на помещението. Датчикът за температура е разположен близо до пода и отчита много по-точно, което позволява и бързото достигане на зададената температура.Климатикът е изключително тих и това позволява монтирането му в спални помещения и детски стаи. Специалният нощен режим гарантира спокойния Ви сън, а затоплящата му струя е насочена надолу, за да не духа директно във Вас докато спите и така да наруши вашето спокойствие.FVXS-F е снабден със специален филтър за пречистване на въздуха, който, освен че улавя частиците прах, се справя ефективно с лошите миризми и бактериите разнасяни чрез въздуха.

Daikin FVXS-F е от онези климатици, които работят безпроблемно дори и при много ниски температури. Инверторното управление позволява бързо достигане на температурните параметри, зададени от потребителите, като е предоставена и възможност за работа на климатика при изключително ниски отрицателни температури на околната среда.

Други функции:

 • Седмичен таймер, който позволява седмично програмиране на уреда
 • Филтър от титанов апатит за фотокаталитично пречистване на въздуха абсорбира микроскопичните частици,разгражда миризмите и дори предотвратява действието на вируси и бактерии
 • Режим за повишена мощност
 • Енергоспестяващ ECONO режим
 • Нощен режим
 • 5 степени на скоростта на въздуха
 • Автоматична диагностика
 • Програма за намаляване на влажността
 • Функцията Защита от екстремни температури (Freeze-Up защита. Peak-Cut Control) елиминира образуването на слана по вътрешен топлообменник.
 • Антикорозионно покритие на ламелите на топлообменника на външното тяло

Технически характеристики

МАРКА: DAIKIN
МОДЕЛ: FVXS25F
ИНВЕРТОРЕН: ДА
BTU: 9 000 BTU
ОХЛАДИТЕЛНА МОЩНОСТ: 1.30-2.50-3.00 kW
ОТОПЛИТЕЛНА МОЩНОСТ: 1.30-3.40-4.50 kW
КОНСУМИРАНА ЕЛ.МОЩНОСТ ОХЛАЖДАНЕ: 0.30-0.57-0.95 kW
КОНСУМИРАНА ЕЛ.МОЩНОСТ ОТОПЛЕНИЕ: 0.29-0.79-1.39 kW
SCOP: 4.38
SEER: 4.71
COP- КОЕФ. НА ТРАНСФ. ОТОПЛЕНИЕ: 4.30
EER- КОЕФ. НА ТРАНСФ. ОХЛАЖДАНЕ: 4.39
НИВО НА ШУМ ВЪТРЕШНО ТЯЛО: 23 dB
НИВО НА ШУМ ВЪНШНО ТЯЛО: 43 dB
АНТИБАКТЕРИАЛЕН ФИЛТЪР: ДА
АВТОМАТИЧЕН РЕСТАРТ: ДА
ДЕБИТ НА ВЪЗДУХА: 552 m3/h
ТИП ФРЕОН: R410A
РАЗМЕРИ НА ВЪТРЕШНО ТЯЛО: 600x700x210 mm
РАЗМЕРИ НА ВЪНШНО ТЯЛО: 550x828x285 mm
ТЕГЛО НА ВЪТРЕШНО ТЯЛО: 14 Kg
ТЕГЛО НА ВЪНШНО ТЯЛО: 34 Kg
ЕНЕРГИЕН КЛАС ОХЛАЖДАНЕ: B
ЕНЕРГИЕН КЛАС ОТОПЛЕНИЕ: A+
ТЕМПЕРАТУРЕН ДИАПАЗОН НА РАБОТА ОТОПЛЕНИЕ: -15 ~ +20 °C
ТЕМПЕРАТУРЕН ДИАПАЗОН НА РАБОТА ОХЛАЖДАНЕ: -15 ~ +46 °C
ПОДХОДЯЩ ЗА ПОМЕЩЕНИЯ ДО: 20 кв.м.
ГАРАНЦИЯ: 3 г.

Инверторна технология - Daikin Безшумна работа на вътрешното тяло - Daikin: Тихият режим на вътрешното тяло се характеризира с двойно намаляване на шума, което е особено важно по време на сън. Икономичност - Daikin Енергоспестяваща технология, която намалява консумацията на енергия, като поддържа комфортен микроклимат и осигурява възможност за бърз преход към желаната температура. 24 часов програмируем таймер - Daikin: 24-часов програмируем таймер за включване и изключване на климатика Нощен режим - Daikin Функцията нощен режим (Night Set Mode) осигурява ниски нива на шум и икономия на енергия. Режим с повишена мощност - Daikin Режимът с повишена мощност осигурява работа на висока производителност с цел бърза климатизация на помещението до желаната температура, след което се връща към нормална работа. Свалящ се, миещ преден панел - Daikin Свалящият се преден панел дава възможност за бързо и лесно почистване, като така се елиминира възможността за повишаване на шумовите нива. Самодиагностика - Daikin Функцията за самодиагностика е предназначена за бързо откриване на грешки в системата, като така се намалява времето за тяхното отстраняване. Топъл старт - Daikin Топлият старт не допуска навлизането на студен въздух в помещението при стартиране на работа в режим отопление. Автоматичен рестарт - Daikin Автоматичният рестарт при спиране на електрическото захранване възстановява работата на зададените преди това настройки, като гарантира надеждността и безопасността на климатика. Автоматичен режим - Daikin Автоматичният избор на режим позволява автоматично преминаването от един режим в друг- отопление/охлаждане, в зависимост от стайната температура Антикорозионна защита - Daikin Антикорозионната защита на външното тяло го предпазва от повреди, свързани с атмосферните условия.

Категории: , , , .

Translate »